Ro   Ru  

Athena Pallas Village 5*-Sithonia

 Athena Pallas Village 5*-Sithonia

Athena Pallas Village 5*HB 270€ 7nopti 8zile

    Hotel rafinat alcatuit dintr-o cladire principala si cladiri cu trei etaje. Peisaje naturale superbe, o gama larga de camere confortabile si apartamente spatioase, piscine, restaurante si baruri, un club pentru copii, sport si divertisment, spa, sali de conferinta, un muzeu etnografic privat. Potrivit pentru o vacanta de familie confortabila.

Zona  Halkidiki-Sithonia

Oras  Akti Elias

de la mare   50 м
Localizare

Peninsula Sithonia, in Elia, la 11 km de Neos Marmaras, la 9 km de Nikiti, 97 km de aeroportul "Macedonia" Salonic.

 
Tipul de masa

All Inclusive, Half Board

 
Descrierea camerelor

Un total de 176 de camere65 Standard rooms (~22 mp), 35 Superior, 16 Family suites, 30 Suites, 3 Executive suites, 22 Maisonettes, 3 Grand suites (~52 mp).

Double superior (~28 mp) Stil traditional, o camera (camera de zi si dormitor combinat cu pat dublu), mini-bar, cada de baie. Tip ext. pat - canapea extensibila. Cazare - pana la 4 persoane.

Family suite (~51 mp) Complet renovate, situate la primul etaj. Constau din doua camere - un dormitor si un salon. 2 televizoare, 2 bai (cabine de dus, telefon). Poate gazdui pana la 5 persoane.

Suite (~35 mp) 2 camere (living si dormitor), baie (dus multifunctional), balcon. Piscina. Poate gazdui pana la 5 persoane.

Executive suite (60 mp)  dormitor, baie cu jacuzzi, semineu, vedere spre mare, balcon.

Maisonettes (50 mp) Camerele noi sunt situate in jurul  piscinei comune , numai pentru mezonete.Vedere spre piscina, terasa.Pe doua nivele, camera de zi in plan deschis, cu semineu si un dormitor la parter si dormitor - in  partea de sus. Poate gazdui pana la cinci persoane.Posibilitate de servire a micului dejun in camera.